fbpx

Cadourile personalizate – cea mai inspirata alegere

De ce sa daruim cadouri personalizate?

Intr-o lume in care la fiecare pas vezi un add care descrie produsul din imagine drept “cel mai bun cadou”, noi credem ca cele mai bune cadouri sunt cele personalizate. Personalizate si facute special dupa cerintele clientului, dupa pasiunile celor care le primesc, in culorile lor preferate. Am cumparat de-a lungul timpului atat cadouri generice, cat si daruri personaizate. Nici un om educat nu va stramba din nas la orice fel de cadou, DAR, cand oferi ceva personalizat vei observa diferenta in reactii.

Paturica cocolino personalizata - Elefantel
Paturica cocolino personalizata

1. Cadourile personalizate arata celui care le primeste ca te-ai gandit special la el si ca nu ai luat ceva in ultimul moment. Eu imi amintesc cum era inainte, cand ma plimbam prin magazine 5 ore si apoi plecam acasa fara nimic, apoi luam ceva la nimereala sau ma prezentam cu o sticla de ceva din lipsa de idei.

2. Cand daruim cadouri personalizate, chiar daca nu le facem noi cu manuta noastra, oamenii devin mult mai atasati de acel ceva si cu siguranta il vor pastra sau folosi cu drag – asa facem toti cand primim ceva facut special pentru noi, nu?

3. Cadourile personalizate sunt o alegere perfecta pentru oricine. Trebuie doar sa te gandesti ce le place lor cel mai mult, ce hobby-uri au, in ce domeniu muncesc, iar apoi la un simplu search pe nemaipomenitul google vei gasi afaceri mici care personalizeaza orice prin o gramada de metode. Astfel transformi un cadou banal intr-unul cu adevarat special.

4. Un cadou care “vorbeste” personal primitorului va deveni mult mai mult decat un cadou sau un semn de apreciere. Va deveni simbolul legaturii voastre si a relatiei speciale dintre voi. Vezi aici cateva variante de cadouri personalizate pe care le poti achizitiona chiar de la noi.

Cadouri nasi

Lasă un răspuns